Calendari 2024 del Voluntariat LIFE medCLIFFS

Aquest 2024 la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS

torna a organitzar diverses  sortides de camp per tal de conèixer de primera mà les plantes invasores de la Costa Brava.

Aquestes són les dates:

Dissabte 9 de març

Dissabte 13 d’abril

Dissabte 11 de maig

Dissabte 1 de juny

Dissabte 28 de setembre

Dissabte 19 d’octubre

Els punts de trobada i horaris de cada sortida es concretaran a través del grup de Telegram del Voluntariat LIFE medCLIFFS. Si ja ets voluntari, pots demanar més informació als coordinadors del grup.

 

Les sortides a camp solen fer-se als matins i serveixen per fer el seguiment d’un transsecte tot repassant el protocol per a la presa de dades i resoldre tots els dubtes dels membres de la xarxa. També hi ha sortides temàtiques, sobre el coneixement de l’hàbitat litoral (no només invasores) o sobre certs grups de flora autòctona amenaçada.

Les visites a camp són una bona oportunitat per passar una bona estona al costat del mar i contribuir a la conservació dels nostres hàbitats litorals. A més, al final de cada visita fem un petit pica-pica de germanor per acabar de gaudir de la jornada.

Totes les sortides són gratuïtes per als membres de la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS. Si encara no formes part de la Xarxa, pots registrar-t’hi gratuïtament AQUÍ.

Formant part de la Xarxa, pots apadrinar els transsectes LIFE medCLIFFS per fer el seguiment de flora invasora a la Costa Brava i tens dret a assistir a les sortides de camp.

A més tens a la teva disposició diversos materials de suport per a la identificació de flora invasora i un curs online sobre les espècies invasores de la Costa Brava a la plataforma Flor@ula de Flora Catalana, podràs formar part d’un grup exclusiu a Telegram i tindràs el suport tècnic dels membres de LIFE medCLIFFS sobre plantes invasores.

 

Pots venir a una, dues, tres… o a totes les sortides, t’hi esperem!