Calendari de tardor – Voluntariat LIFE medCLIFFS

S’acaba la temporada d’estiu i ja tenim ganes de reprendre l’activitat de la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS, així que ja tenim a punt el calendari de tardor, apunta’l a l’agenda!

Sortides de camp

Durant la tardor es continuaran realitzant les habituals sortides de camp que complementen el curs online d’identificació i seguiment de plantes potencialment invasores, organitzat a través de Flora Catalana.

Aquestes sortides de camp sovint es centren en resoldre dubtes i consolidar els coneixements necessaris per al correcte seguiment de les espècies invasores en els transsectes de la xarxa. Tot i això, tres de les sortides que es faran a la tardor es centraran en el coneixement de l’hàbitat dels penya-segats litorals i de les seves espècies autòctones, o bé en temes més específics com ara l’impacte de les invasores sobre espècies criptogàmiques.

Les dates seran aquestes:

 

Dissabte 16 de setembre 2023

Dissabte 30 de setembre 2023

Dissabte 4 de novembre 2023

Dissabte 25 de novembre 2023

Un dissabte de desembre (data pendent de concretar)

 

1a Trobada Anual del Voluntariat LIFE medCLIFFS

A banda de les sortides de camp, el dissabte 21 d’octubre es durà a terme la 1a TROBADA ANUAL DEL VOLUNTARIAT LIFE medCLIFFS, que té com a objectiu compartir i intercanviar coneixements amb totes les persones que participen a la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS.

Es durà a terme a l’Institut Botànic de Barcelona i comptarà amb diverses intervencions tant del personal tècnic del LIFE medCLIFFS com d’alguns dels voluntaris que molt amablement volen compartir els seus coneixements. Al final de la jornada, es farà una visita guiada a l’Herbari BC i al Jardí Botànic de Barcelona.

Per a facilitar la participació del voluntariat a la Trobada, hi haurà transport gratuït d’anada i tornada des de dos punts diferents de la Costa Brava.

 

Fes-te membre de la Xarxa!

Tant les sortides de camp com la Trobada són activitats gratuïtes però estan adreçades exclusivament a les persones que s’han registrat a la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS.

Per a rebre tota la informació detallada de cursos, sortides i activitats de la Xarxa, és imprescindible registrar-s’hi. Així que, si tens ganes de col·laborar en la conservació dels hàbitats litorals, i encara no formes part de la Xarxa, registra-t’hi AQUÍ!