LIFE medCLIFFS també és a Youtube!

Sabies que el projecte LIFE medCLIFFS ja té un canal a Youtube?

Durant aquest mes de juliol hem posat a punt el canal LIFE medCLIFFS a Youtube, des d’on podràs conèixer el projecte d’una forma senzilla i atractiva.

L’estrenem amb un vídeo on coneixeràs la plataforma de ciència ciutadana iNaturalist (www.inaturalist.org), des d’on podràs participar en la conservació dels penya-segats de Cap de Creus i Costa Brava d’un manera fàcil i al teu aire, sense compromisos:

Ja ho saps, només cal que et registris a iNaturalist i, després, amb el mòbil o amb la càmera, fes fotos de plantes invasores i puja-les a l’aplicació iNaturalist. MOLT IMPORTANT, fes-te membre del projecte LIFE medCLIFFS – Xarxa d’Observadors que trobaràs a l’iNaturalist!!!

D’aquesta manera totes les observacions de flora invasora que facis dins de l’àmbit del projecte, quedaran registrades i podran ser útils per a la modelització del risc d’invasió.

I si vols conèixer de primera mà quines són les plantes invasores de la Costa Brava, vine a les sortides de camp que organitzem, la propera serà al mes de setembre!

Sortida de camp LIFE medCLIFFS.

 

Vols rebre l’agenda LIFE medCLIFFS directa al teu correu?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Crèdits: Flora Catalana.