Tret de sortida per a LIFE medCLIFFS

El passat 13 de desembre de 2021 va tenir lloc la primera reunió de treball de l’equip LIFE medCLIFFS. Personal tècnic, de comunicació i administratiu de les sis entitats que formen el consorci del projecte es van trobar a la seu de l’Institut Botànic de Barcelona (Centre Mixt CSIC-Ajuntament de Barcelona) per engegar les 16 accions que es duran a terme al llarg del projecte.

El projecte LIFE medCLIFFS està liderat i coordinat pel CSIC-IBB (Consejo Superior de Investigaciones Científicas – Institut Botànic de Barcelona) i compta amb la participació del Departament d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural – Parc Natural de Cap de Creus (DACC-PNCC), de la Diputació de Girona (DDGI), del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB), de l’Associació Flora Catalana (FC) i de la Federació de Viveristes de Catalunya (FVC).

Durant la reunió es va fer una breu presentació del projecte i es va constituir el Comitè de Coordinació LIFE medCLIFFS, òrgan de decisió del projecte, format pels següents membres: Sònia Garcia (CSIC-IBB, responsable del projecte), Roser Melero (CSIC-IBB, gestora del projecte), Ponç Feliu (DACC-PNCC, coordinador tècnic), Maria Guirado (DDGI, coordinadora tècnica), Neus Ibáñez (MCNB, coordinadora tècnica), Francesc Caralt (FC, coordinador tècnic) i Josep Maria Pagès (FVC, coordinador tècnic). La incorporació del coordinador tècnic del CSIC, Carlos Gómez, es farà al mes de gener de 2022.

Seguidament, es va revisar el pla de treball general i anual. Malgrat haver començat amb retard, la majoria d’accions s’han pogut adaptar i es podran dur a terme seguint el calendari previst.

Si vols saber més sobre el projecte, clica aquí.

 

Crèdits fotos: Siscu Mañas i Sònia Garcia.