Presentació de LIFE medCLIFFS i signatura de col·laboracions

El proper divendres 25 de març de 2022 es durà a terme la primera presentació pública del projecte LIFE medCLIFFS, a Mas Caials, Cadaquès. L’acte està organitzat per la Diputació de Girona i el Parc Natural de Cap de Creus i comptarà amb la presència d’Anna Barnadas, secretària d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya. També assistiran a l’acte Pia Seriñana Torrents, alcaldessa de Cadaqués, Lluís Amat, diputat delegat de Medi Ambient de la Diputació de Girona, Montse Mindan, presidenta de la Junta Rectora del Parc Natural del Cap de Creus i diputada de la Diputació de Girona i Teresa Garnatje, directora de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB, CSIC-Ajuntament de Barcelona).

L’esdeveniment està dirigit als organismes i entitats que col·laboraran amb el projecte, principalment fent difusió i fomentant la participació ciutadana en les xarxes de detecció ràpida i seguiment del projecte. Així mateix, també està dirigit a propietaris, públics i privats, de les finques on es realitzaran les accions demostratives d’erradicació d’invasores.

Sònia Garcia (CSIC-Institut Botànic de Barcelona), responsable del LIFE medCLIFFS, presentarà el projecte a tots els assistents. Maria Guirado (Diputació de Girona) i Gerard Carrion (Parc Natural de Cap de Creus) explicaran les accions demostratives d’erradicació que es duran a terme a l’àrea de Cap de Creus. L’acte finalitzarà amb la signatura de les col·laboracions per part d’entitats locals i organismes, conduïda per Ponç Feliu, director del Parc Natural de Cap de Creus.

Si formes part d’una entitat que promou la conservació de la natura i creus que tenim objectius comuns, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com pots col·laborar amb el projecte.