Iniciem les sortides del Voluntariat LIFE medCLIFFS

Esperem que hagis gaudit de les festes nadalenques i que el teu començament d’any hagi estat molt bo i ple de natura. A LIFE medCLIFFS hem pogut recarregar piles i volem encetar l’any anunciant la data de la primera sortida exclusiva per a voluntaris.

Durant tot l’any 2023, des de LIFE medCLIFFS organitzarem un total de 10 sortides gratuïtes adreçades exclusivament als voluntaris LIFE medCLIFFS registrats.

En aquestes sortides farem el seguiment d’un transsecte tot repassant el protocol per a la presa de dades, de manera que podràs resoldre tots els dubtes que et vagin sortint i sabràs com recollir dades amb la màxima qualitat. També t’ajudarem a fer el registre horari i de les dades a través de les aplicacions que utilitzem.

La primera sortida serà el 4 de febrer de 2023 a Blanes, d’11 a 13h. En aquesta ocasió, ens acompanyarà la persona del Programa LIFE que segueix el nostre projecte, a qui podràs conèixer i amb qui també podràs intercanviar opinions.

Si formes part de la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS, apunta’t la data i vine!

T’agrairem que confirmis la teva assistència abans del 31 de gener. 

I si encara no formes part de la Xarxa de Voluntariat LIFE medCLIFFS i t’agradaria molt poder participar-hi, pots registrar-t’hi AQUÍ.